top of page
Crito Logo

Momenteel zijn wij op zoek naar een Medewerker Relatiebeheer, standplaats Uden!

Nu één van onze zeer gewaardeerde medewerkers van onze afdeling Marketing & Sales een nieuwe baan heeft gevonden zoeken wij een nieuwe collega.

Sterker nog, we maken er meteen een nieuwe functie van. In een klein bedrijf met korte lijntjes kan er namelijk snel geschakeld worden. En dat hebben we gedaan.

Wij zijn per direct op zoek naar een Medewerker Relatiebeheer voor 12 tot 16 uur per week, verspreid over minimaal 3 dagen.

De ideale baan dus wanneer de kinderen naar school zijn, of je simpelweg van uitslapen houdt.

 

Wie zijn wij?

Crito Balans- en Adviesbureau verzorgt met ervaren telteams voorraadtellingen bij allerlei soorten klanten door heel Nederland.

Wil je daar meer over weten? Kijk dan even op onze website.

Wil je een beetje van de sfeer proeven? Kijk dan op LinkedIn, onze Facebookpagina of Instagrampagina Werkenbijcrito.

 

Wat ga jij doen?

Samen met onze ervaren Relatiebeheerder ben jij het aanspreekpunt van onze klanten. Van het opmaken van offertes tot het verwerken van de evaluatieformulieren na afloop van de telling, alles komt voorbij in deze functie. Jij zorgt dat onze klanten uitstekend zijn voorbereid op de voorraadtelling die onze buitendienstmedewerkers gaan uitvoeren. Dit houdt in dat je regelmatig contact met onze klanten hebt, zowel per mail als per telefoon.

Ons bedrijf bestaat uit circa 100 medewerkers die bijna allemaal in de buitendienst werken. Op het hoofdkantoor in Uden, waar jij komt te werken, werken 7 medewerkers. Niet allemaal tegelijk dus dagelijks ben je met gemiddeld 3 à 4 collega’s aanwezig.
Een klein kantoor dus, met korte lijnen.

Wie ben jij?

Jij hebt ervaring in een administratieve functie, bij voorkeur op het gebied van Relatiebeheer.

Je bent analytisch, nauwkeurig en servicegericht.

Uiteraard heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Ook ben je een zelfstandige en stressbestendige collega die met een positieve instelling zin heeft om deze functie vorm te geven.

 

Denk jij na het lezen van deze vacature: deze baan wil ik!

Dan zijn wij benieuwd naar jou. Als jij ons een motivatie en cv stuurt, nemen wij binnenkort contact met je op.

bottom of page