top of page
Kledingwinkel, Fashion, Voorraad, Inventarisatie, Balans, Inventariseren, Tellen, Balansen, Crito

OVER ONS

Over Crito B.V.

Crito B.V. Balans- en adviesbureau heeft sinds 1989 uitgebreide ervaring in de inventarisatiebranche. Bent u op zoek naar een snelle en accurate balans? Of naar slimme methodes om uw voorraad inzichtelijk te krijgen? Wij staan voor u klaar. Onze missie is dan ook simpel: Kwalitatief en betaalbaar voorraadbeheer!

Wij zijn onder andere actief in de Benelux, Duitsland, Engeland en Frankrijk. Onze kerntaak is het inventariseren en analyseren van de diverse voorraden. Hiervoor maken wij gebruik van ervaren en goed opgeleide teams, welke vanuit onze vestigingen in Uden, Nijmegen en Groningen tot uw beschikking staan. Natuurlijk gebruiken zij hierbij uitsluitend de nieuwste technieken én onze in eigen beheer ontwikkelde software.

Wij hebben een uitgebreide en diepgaande kennis op het gebied van productinventarisaties in diverse branches zoals supermarkten, bouwmarkten, kleding- en sportzaken, parfumerieën en drogisterijen. Ook komen wij regelmatig bij magazijnen, webshops en bijvoorbeeld installatiebedrijven.

Enkele van onze partners zijn bijvoorbeeld Coop, Jumbo, Plus, Etos, Sissy Boy en velen anderen. Ook werken wij nauw samen met bekende kassa-leveranciers zoals ACA, VALK Solutions en Softwear.

Graag informeren wij u in een persoonlijk gesprek over de diverse mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op via onze contact pagina of op telefoonnummer: 0413-330940. Bekijk ook eens onze animatievideo hieronder!

Wat kunnen wij voor u betekenen - Crito B.V. Balans- en adviesbureau
Video afspelen
CustomerTestimonials2.0
BrandfieldLogo.png

Brandfield

Professionele organisatie die door een heldere en prettige manier van communiceren de klantbehoefte begrijpt en het telproces snel en accuraat verwerkt. Scherpe prijs en ontzorging op maat!

BuurRetailLogo.webp

Buur Retail

Binnen zeer korte tijd kon onze grote inventarisatie nog ingepland worden.
Super geregeld!

CoopLogo.jpg

Coop Supermarkten

Zeer onder de indruk.

Medewerkers werken 'geruisloos'.
Onze klanten hebben er geen hinder van.

JumboLogo.png

Jumbo Supermarkten

Nette medewerkers.
Zeer goed opgelet (ook bij nieuwe medewerkers). Alles netjes teruggelegd!

VandenAssemLogo.jpg

Van den Assem

Samenwerking ging vlot en soepel!
Prima team!

Top gedaan!

bottom of page