top of page
Crito Logo

Momenteel zijn wij op zoek naar een Planner, standplaats Uden!

Stel je voor: je planning is rond. Collega’s blij, klant blij, jij blij.
Je haalt een kopje koffie. Gewoon lekker ouderwetse filterkoffie die je waarschijnlijk zelf in de ochtend gezet hebt. Je loopt weer terug naar je plek. Lang duurt dat niet want zo groot is ons kantoor nou ook weer niet. Je gaat zitten, de telefoon gaat en je ziet een mailtje oppoppen in de planningsmailbox.
Bingo! Twee voorraadtellers ziek die voor morgen op een winkel staan ingepland.
En dan ook nét bij een winkel waar je écht niemand kan missen.
In zo’n geval mag je best even diep zuchten. We willen je ook best faciliteren door een stressbal op je bureau te leggen. Maar na die diepe zucht, de fijngeknepen stressbal en een slok van de koffie denk jij: geen probleem, dit fix ik wel even!
Want zo ben jij…
Kom je er niet uit? Dan spar je even met de Operations Manager uit de buitendienst (of met een willekeurige andere collega, want we denken allemaal met je mee). Misschien besluit je de klant te bellen of we wat eerder mogen komen?
Linksom of rechtsom: jij regelt het wel.
Soms loopt het mis. Maar dat kan gebeuren. We zijn allemaal mensen nietwaar?
Je voelt je op zo’n moment wel even rot omdat de buitendienst nog tot flink (te) laat aan het werk is geweest terwijl jij thuis gewoon half slapend op de bank naar Netflix aan het kijken was.
Maar ook dat fix jij. Want je duikt er de volgende dag direct in. Heb je misschien een te onervaren team ingepland? Heeft de klant misschien minder voorraad opgegeven dan dat er werkelijk aanwezig was?
Je zoekt het uit, leert er van, bespreekt het met de binnen- en/of buitendienst en wij zijn nog net zo blij met jou. Sterker nog, binnen de kortste keren word jij zo’n belangrijke schakel in ons team dat we ons niet meer kunnen voorstellen hoe we het ooit zonder jou gered hebben.

Wie zijn wij?
Crito Balans- en Adviesbureau verzorgt met ervaren telteams voorraadtellingen bij allerlei soorten klanten door heel Nederland. Wil je daar meer over weten? Kijk dan even op onze website.
Wil je een beetje van de sfeer proeven? Kijk dan op LinkedIn, onze Facebookpagina of Instagrampagina Werkenbijcrito.

Wie ben jij?
Wij hopen dat je een gezond stel hersens hebt en denkt op Hbo-niveau.
We hopen ook dat je 3 stappen vooruit kunt denken, snel kunt schakelen en communicatief sterk bent. Als jij ook nog eens op zoek bent naar een contract voor onbepaalde tijd van 24 tot 32 uur, waarbij je sowieso op de maandag en vrijdag werkt, dan zouden we best wel eens een match kunnen zijn.
Als je daarbij ook nog eens een positief karakter hebt, collegiaal bent en zo min mogelijk die stressbal nodig hebt dan voelt het alsof we de jackpot met jou hebben gewonnen.

Wat ga jij doen?
Jij bent onze steun en toeverlaat in de gehele planningscyclus.
Je plant de winkels in, koppelt er één van onze drie vestigingen aan en zorgt dat onze vaste medewerkers aan hun contracturen komen. Als je die puzzel gelegd hebt zet je de planning open zodat onze voorraadtellers zich kunnen gaan inschrijven op de projecten.
Dit zijn veelal studenten dus soms heb je pech dat net iedereen in een tentamenperiode zit en er weinig opgaven zijn. Of soms heb je juist een overschot aan medewerkers en moet jij ook dán zorgen dat iedereen tevreden blijft. Verder heb je nauw contact met eigenlijk iedereen op kantoor. In tegenstelling tot onze buitendienst zitten er op kantoor niet veel mensen dus leer je die namen binnen een half dagje wel uit je hoofd.
Als je geïnteresseerd bent en meer wilt weten mag je uiteraard even bellen. Maar wees gerust, je sollicitatie komt écht niet onder op de stapel te liggen als je niet vooraf belt. Wel vinden we het leuk als je een korte motivatie bij je cv toevoegt.

Tot snel?

bottom of page